The Greatest Guide To بیماری پسوریازیس علل ان
The Greatest Guide To بیماری پسوریازیس علل ان
Blog Article
داروهای اسکیزوفرنی : آشنایی کامل با داروهای درمان اسکیزوفرنی
راه قطعی برای پیشگیری از پسوریازیس ناخن وجود ندارد، زمانی که به آن مبتلا میشوید در برهههای مختلف بیماری عود میکند، بهبود مییابد و دوباره بازمیگردد.
محمد مهدی گفت: ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ در ۱۲:۴۰ ب٫ظ سلام خسته نباشید
در مواردی که شدت بیماری زیاد باشد متخصص پوست، کاشت ناخن مصنوعی را پیشنهاد میدهد. البته در مواردی هم ممکن است کاشت ناخن باعث تشدید عفونت و پسوریازیس شود.
پسوریازیس هر قسمتی از پوست بدن از جمله دست، پاها، بالاتنه، قفسه سینه و ناخنها را درگیر میکند. در این مطلب با ما باشید تا بیشتر با این بیماری پوستی، علائم و درمان آن آشنا شوید.
ژنتیک : احتمال انتقال این بیماری از والدینی که درگیر اسکیزوفرنی هستند، به نوزاد وجود دارد.
تشخیص قارچهای پوستی اغلب شامل یک ترکیبی از بررسی بالینی و آزمایشهای تخصصی است. در اینجا چند روش رایج برای تشخیص عفونتهای قارچی پوست آورده شده است: معاینه فیزیکی دکتر پوست و مو معمولاً با معاینه دقیق پوست، ناخنها و موها شروع میکند. آنها به دنبال نشانههای مشخصی مانند قرمزی، ترکخوردگی، پوستهپوسته شدن، و تغییرات ناخن هستند. کشت قارچی در صورت لزوم، نمونهای از پوست، مو یا ناخن آسیبدیده برداشته میشود و برای کشت یماری پسوریازیس در آزمایشگاه فرستاده میشود.
برآورد میشود که وراثتپذیری اسکیزوفرنی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد باشد بدان معنا که ۷۰ تا ۸۰ درصد تفاوتهای فردی در خطر ابتلا به اسکیزوفرنی، با ژنتیک مرتبط است.[۲۲][۹۳] مقدار این برآوردها به دلیل دشواری در جداسازی تأثیر عوامل ژنتیکی و محیطی متفاوت است و صحت آنها مورد سؤال قرار گرفتهاست.[۹۴][۹۵] بزرگترین عامل خطر در ابتلا به اسکیزوفرنی، داشتن یک خویشاوند درجه اول مبتلا است (با خطر ۶٫۵ درصد). در دوقلوهای همسان اگر یکی از دوقلوها مبتلا باشد، در بیش از ۴۰ درصد از موارد دوقلوی دیگر نیز مبتلاست.
در صورت مصرف همزمان آریپیپرازول با کتوکونازول به علت مهار متابولیسم آریپیپرازول و افزایش غلظت پلاسمایی آن، باید دوز آریپیپرازول را کاهش داد.
روان درمانی فردی : در این درمان، بیمار با مشکل خود آشنا و راه های مقابله و حل مشکلات را آموزش می بیند.
پسوریازیس ناخن و نارسایی ناخن از انواع بیماریهای پوستی هستند که یکی از روشهای درمان آنها کاشت ناخن است.
ریسپریدون همچنین برای درمان و کاهش تحریک پذیری مفرط کودکان در خودمانده (اوتیسم) به کار میرود.
– خود درمانی: از خود درمانی بدون مشورت با پزشک خودداری کنید، زیرا ممکن است وضعیت را بدتر کند.
با مصرف دارو میتوان روند این بیماری را کنترل کرد اما درمان قطعی برای آن وجود ندارد.